Back to top

A magyar étolaj története

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /docroot-kunsagieden/includes/file.phar.inc).

Tudtad, hogy a Kunsági Éden étolaj egy kicsi, magyar gyárban még ÉDEN néven látta meg a napvilágot évtizedekkel ezelőtt? Akkor még manufakturális jelleggel dolgoztuk fel a napraforgómagot, majdhogynem kézzel palackoztuk az olajat. Azóta folyamatosan frissülünk, újítunk, modernizálunk megállás nélkül.

Munkánk egyik fontos állomása a 2018 őszén elkészült Kunsági Éden Special. Az első préselésű napraforgó-étolaj tovább viszi – a 100% és a Szuper – legjobb hagyományait, mégis forradalmian új színfolt a magyar étolaj-piacon. A bennünk dolgozó újítani akarást pedig továbbra sem hagyjuk nyugodni.

Büszkék vagyunk, hogy a Kunsági Éden étolaj minden cseppje magyar: biztos, hogy a legjobb helyről kerül a konyhádba, és ebben egyedülálló.

A csodás magyar termőföld, az itt dolgozó nagyszerű emberek elhivatottsága és szakértelme, a korszerű technológia folyamatos fejlesztése a biztosíték a Kunsági Éden megszokottan magas minőségére.

A világ több mint NEGYVEN országába szállítunk, de ami a legfontosabb, hogy a nagyobb hazai üzletláncok bármelyikében elérhetők termékeink: a Kunsági Éden ott van az Auchan, a Metro, a Tesco, a Penny, a Spar, az Aldi, a CBA, a Reál és a Coop üzletek polcain is.

Segítünk neked továbbá receptvideókkal, fotókkal, tippekkel, trükkökkel itt és a Facebookon is. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell csinálni, írj nekünk, segítünk! Jelezz vissza, hogy sikerült-e! Oszd meg velünk véleményed!

Érezd magad otthon!